Inicio :: Artículos :: 22-M: per la dignitat

22-M: per la dignitat

Periódico Mediterráneo

Un fantasma recorre l’Estat espanyol: el de la dignitat, i avança amb un destí: Madrid. Totes les forces de la rància Espanya s’han aliat, els governs corruptes, els poders financers, la monarquia borbònica, en una croada contra ell.

Contra aquest fantasma val tot, des de lleis repressives pròpies de la dictadura o enormes campanyes de difamació de la premsa afí al règim, fins càrregues policials, pallisses i bales de goma. D’aquest fet es desprenen dues coses, que els moviments ciutadans de protesta ja han sigut reconeguts pel sistema com a tindre en compte; i dos, que ha arribat l’hora de plantar cara obertament, de manera unitària, sense embuts i circumloquis, a aquest sistema oligàrquic heretat.

I ho estem fent. Des del diumenge 9 de març, dels quatre punts cardinals, columnes de ciutadans i ciutadanes, treballadors i treballadores, avancen amb pas ferm cap a Madrid, amb la intenció de fer front a l’explotació i l’opressió d’unes elits que volen oferir al poble com a sacrifici al seu déu del lliure mercat. No els veureu als telediaris, però hi estan. Perquè ens poden arravatar les nostres llars, treballs, estalvis, però la dignitat és solament nostra.

Columnes que avanceu per tot l’Estat, ciutadans i ciutadanes indignats amb la injustícia, uniu-vos, el 22 de març a Madrid, en una gran concentració de dignitat, que ni tan sols aquest govern cec i sord al seu poble podrà obviar. Teniu tot un món per guanyar i solament cadenes que perdre! H