Inicio :: Artículos :: EUPV presenta al·legacions contra les prospeccions a les Columbretes

EUPV presenta al·legacions contra les prospeccions a les Columbretes

Aquest matí hem presentat al·legacions contra el projecte de l’empresa Cairn Energy de fer prospeccions per a buscar petroli al voltant de les illes Columbretes. Tenim molt clar que l’interès general, el medi ambient i la pesca han d’estar per sobre de l’interès econòmic d’una empresa. I per això anem a fer tota la força possible per a que el govern central done marxa enrere i no permeta les prospeccions.

Estem omplint els carrers amb les baderles “Petroli No, Columbretes Netes”, estem recollint signatures i també volem que es presenten centenars d’al·legacions. Si voleu presentar-les ací les teniu: Al·legacions

 

foto al·legacions