Inicio :: Artículos :: Jornada en defensa de la sanitat pública

Jornada en defensa de la sanitat pública

IMG_6502

Aquest matí hem organitzat des del grup parlamentari d’Esquerra Unida una jornada per tal de continuar fent pinya en la defensa de la sanitat pública. Sindicats, plataformes en defensa de la sanitat pública, associacions de professionals, associacions d’usuaris, ens hem trobat per fer un anàlisi sobre la situació de la sanitat al País Valencià i per tal de traslladar a Les Corts tot aquell treball que ja s’està fent a altres àmbits, al carrer, als centres de salut, a les xarxes socials…

La lluita en defensa del sistema sanitari públic, de qualitat i universal és la base sobre la que han girat totes les propostes de treball. Retornar a la gestió pública els departaments i serveis privatitzats, acabar amb el copagament, el No a l’apartheid sanitari, la participació dels usuaris, són algunes de les principals línies de treball.

Des d’Esquerra Unida ens comprometem a continuar lluitant en defensa del sistema sanitari públic, com ho portem fent des de fa molts anys, des del principi, i a continuar treballant en construir xarxes i lligams per al treball conjunt.

Gràcies a totes les entitats que heu aportat els vostres anàlisis i propostes, i a Cayo i Marga pel recolzament a la jornada.